Over mij

Sinds oktober 2017 heb ik, Mariëlle Kroeze, Secndskin overgenomen van voormalig eigenaresse Mariëtte van Campen. Ik ben allround schoonheidsspecialist en ben gespecialiseerd in acne, huidverbetering en microblading.

Ik heb het Beauty College in Utrecht afgerond en ben daar geslaagd als allround schoonheidsspecialiste. Het tweede jaar liep ik stage bij SecndSkin. Zo nu en dan bleef ik Mariëtte helpen. Vorig jaar deed ik mee aan wedstrijden waarbij ik het vakgebied van mijn school vertegenwoordigde. Op een gegeven moment belandde ik in de landelijke top en was ik drie dagen druk met wedstrijden in Amsterdam. Daar eindigde ik als tweede van Nederland.

Ik heb heel veel plezier in mijn werk en help de mensen heel graag met de huidconditie te verbeteren of een huidprobleem goed aan te pakken.

De verschuiving van schoonheidsspecialiste naar huidtherapeut wordt steeds kleiner, klanten willen meer resultaat uit de behandelingen. Huidverbetering staat centraal bij SecndSkin, zoals ik al zei wil ik graag mensen helpen met een huidprobleem of verbetering van de huidconditie. Voor de behandelingen werk ik met derma-cosmeceutische producten, deze bevatten krachtige ingrediënten om de huid actief te verbeteren.